Anna Talvil Riias esikoht

20.–22. juunil Riia lähedal Jaunmarupes toimunud rahvusvahelisel ratsutamise takistussõidu karikavõistlusel Baltic Riders Tour 2008 saavutas poniklassi kõrgeimas parkuuris esikoha Anna Talvi hobusel Aramis.

Ratsaspordiklubi Kuldne Kabi võistlejad läbisid kuni 105 cm takistustega kaheosalise põhiparkuuri vigadeta ja ülekaalukalt kiireima ajaga, edestades 8,5 sekundiga Leedu ratsutajat Lina Stankevicutet Kamelotasel.

Järgnesid nelja karistuspunktiga Diana Koppel Nimfal (Tondi RSK) ning SRSK esindajad Johanna Johanson Anakeel ja Sandra Hints Viskyl.

Saaremaa poniratsutajad jõudsid auhinnalistele kohtadele ka kahel esimesel päeval toimunud madalamates parkuurides. Kuni 95 cm takistustega parkuuris oli Leedu esindaja Gintare Malinauskaite (Kongasel) järel teine Sandra Hints (Visky) ja neljas Anna Talvi (Aramis).

Kuni 100 cm takistustega parkuuris said SRSK võistlejad 3.–5. koha, vastavalt siis Johanna Johanson (Anakee), Johanna Pitk (Okey) ja Sandra Hints (Visky).

Baltic Riders Tour 2008 üldarvestuses juhib pärast toimunud kahte etappi Anna Talvi, järgnevad Johanna Pitk, Sandra Hints ja Gintare Malinauskaite. Kolmas ja viimane Baltic Riders Tour 2008 etapp toimub Leedus.

Print Friendly, PDF & Email