Politsei tabas roolist kaks joobnud juhti

Eile hommikul viis politsei Saare maakonnas Kihelkonna maanteel läbi politseioperatsiooni, mille eesmärk oli sõidukijuhtide kontrollimine ning joobnud juhtide tabamine. Politseioperatsiooni käigus tabati kaks alkoholijoobes juhti, kellest üks jäi alkoholijoobes juhtimisega vahele juba teist korda.

Vastavalt liiklusseaduse paragrahvile 74 märgiga 19 karistatakse mootorsõiduki joobes juhtimise eest rahatrahviga kuni 18 000 krooni, lisakaristusena võib kohaldada juhtimisõiguse äravõtmist kolmest kuni üheksa kuuni.

“Kuressaare politseijaoskond tänab kõiki korrektseid liiklejaid,” ütles Oma Saarele Kuressaare politseijaoskonna infojuht Kristi Mägi, lisades, et Saaremaa politseinikud on käesoleval aastal roolijoodikuid liiklusest korduvalt kõrvaldanud ka tänu kaasliiklejate vihjetele. Politsei palub jätkuvalt teatada liikluses toimepandud rikkumistest lühinumbril 110.

Print Friendly, PDF & Email