Krimi: Liiklusõnnetuses hukkus 8-aastane laps (4)

Krimi: Liiklusõnnetuses hukkus 8-aastane laps

 

14. juunil kella 17.20 ajal toimus liiklusõnnetus Saaremaal Kaar-ma vallas, Laadjala–Karja tee ja Uduvere–Kärla–Sõmera maantee ristmikul, kus sõiduauto Chevrolet Lacceti, mida juhtis 30-aastane Kirill, sõitis küljepealt otsa peateel liikunud kaubikule Renault Traffic, mida juhtis 33-aastane Tanel.

Kokkupõrke tagajärjel paiskusid mõlemad sõidukid teelt välja ning Renault paiskus katusega vastu puid. Sõidukis Renault viibinud 8-aastane poiss hukkus sündmuskohal, juht ja kaassõitja, 34-aastane Anneli, toimetati vigastustega Kuressaare haiglasse ja pärast esmaabi andmist lubati kodusele ravile.

Reporter.ee andmeil olid kõigil Renault’s viibinud sõitjatel turvavööd kinnitatud ning mõlema auto juhid olid kained. Politsei teateil oli tee õnnetusehetkel vihmasajust märg.

Print Friendly, PDF & Email