Kaarma valla pensionärid lähevad esmakordselt välisreisile

Augustikuus läheb bussitäis Kaarma valla pensionäre huvireisile Soome. Kaarma vallavalitsuse sotsiaalosakonna juhataja Liida Kaare ütles Oma Saarele, et tegemist on valla vanurite esimese rajataguse ekskursiooniga – varasematel aastatel on eakad sõitnud mööda Eestit.

“Eestimaa ongi risti-põiki läbi sõidetud,” märkis Kaare, kelle sõnul on pensionäride huvi Soome-reisi vastu hästi suur olnud ning seda mitte ainult oma vallas, vaid küsitud on ka naabervaldadest ja Kuressaare linnastki.

Kaare ütles, et pensionäride reis Soome algab 24. augustil ning tagasi koju tullakse 27. augustil. “Nii pikka matka pole meie eakad veel ette võtnud, siiani on ekskursioonid olnud paaripäevased,” mainis Kaare.

Kaarma valla pensionäridega sõidab reisijuhi ja giidina kaasa Eve Kaasik, kel on Kaare sõnul eakatega hea klapp. Et pensionäridel oleks sõit lõbusam, annab Kaare neile kaasa ka reisilauliku teise osa – esimese neist koostas ta eelmisel aastal.

Print Friendly, PDF & Email