Saarlased ratsutasid Hiiumaal

Pühapäeval, 1. juunil sai teoks järjekordne etapp saarte suvisest karikavõistlusest ratsutamise takistussõidus. Kuna esimene etapp toimus Saaremaal, siis seekord pidid saarlased võtma ette teekonna ülemere Hiiumaale Linnumäe ratsakompleksi.

Edukaimaks osutus meile seekord kõige madalam parkuur (70 cm), kus pjedestaalikohti jätkus vaid Saaremaa noortele.

Ilma vigadeta sõiduga osutusid kolmeks kiiremaks Liisa Järsk Poloneesil Kõljala tallist ning Miina-Eliise Udeküll Roomal ja Marek Udeküll Aroomil Reinu talust.

90 cm kõrguste takistustega parkuuris saarlastel seekord esikohta võita ei õnnestunud, kuid tubli teise koha sai Jaagup Kallas Pilootal ning kolmas oli Liina Vaher Vandaalil. Auhinnalise kuuenda koha saavutas ka Martina Rihkrand Land Boyl.

Päeva kõrgeimate takistustega võistlussõidus andsid saarlased endast parima, kuid hiidlasele Maris Berkmannile seekord vastu ei saadud ja nii järgnesid võitjale meie parimatena Martina Rihkrand, Jaagup Kallas ja Liina Vaher – vastavalt siis teine, kolmas ja neljas koht.

Ootame kõiki võistlejaid ja pealtvaatajaid Saarte Suvekarika kolmandale etapile Saaremaale Kõljala talli 21. juunil.

Jaagup Kallas

Print Friendly, PDF & Email