Oma Saar kutsub arvamusliidrid lõunale (13)

Saarlaste päevaleht Oma Saar ja Euroopa Parlamendi infobüroo Eestis korraldavad 13. juunil Meri konverentsikeskuses arvamusliidrite lõuna.

Teemal “Kuningas rahvata või rahvas kuningata?” arutlevad Euroopa Parlamendi liige Siiri Oviir, rahandustegelane Aivar Sõrm, avalike suhete spetsialist Kaja Tampere Saksakulm ning Oma Saare arvamustoimetaja ja Kärla vallavolikogu esimees Toivo Vaik.

Arutelu teema hõlmab peamiselt võõrtööjõuga seonduvat. Vastuseid püütakse leida küsimustele võõrtööjõu kasutamise vajalikkusest Saare maakonnas ning teisalt arutletakse saarlaste rolli üle võõrtööjõuna.

Oma Saare peatoimetaja Tiina Luksi (fotol) sõnul soovib ajaleht aruteluga julgustada kohalikke otsustajaid ühiskonnas toimuva üle ka leheveergudel aktiivsemalt mõtteid vahetama. “Loodetavasti jõuavad esinejate ettekanded ka meie lehe arvamusküljele ning väljaöeldud arvamused sünnitavad uusi,” avaldas Luks lootust.

Arvamusliidrite lõunale on kutsutud ärksamad arvajad meie maakonnast ja kaugemaltki.

Arvamusliidrite arutelusid on Euroopa Parlamendi infobüroo eestvedamisel juba korraldanud maakonnalehed Sakala ja Virumaa Teataja ning plaanis on korraldada taoline arutelu ka Järvamaal Järva Teataja kutsel.

Print Friendly, PDF & Email