Jõiste supelrand ei leia rentnikku

Leisi vallavalitsusel ei õnnestunud vaatamata kahekuisele intensiivsele otsingule leida Jõiste supelranda rentnikku.

“Me ei leia sinna kuidagi rentnikku,” ütles Oma Saarele eile Leisi vallavanem Ludvik Mõtlep. Vaatamata sellele, et on räägitud umbes kümnekonna inimesega, ei ole tema sõnul valda tulnud ühtki positiivset vastust. Ehkki paar inimest on võtnud mõtlemisaega, ei olnud Mõtlik siiski positiivse vastuse saamise suhtes eilegi just ülearu optimistlik.

“Inimestel ei ole ettevõtluskogemust,” arvas Mõtlep olevat põhjuse, miks keegi ei taha randa rendile võtta. Näiteks üks neist, kellele vallavalitsus tegi ettepaneku rentnikuks hakata, on nõus küll valvuriks tulema, aga ei jõua tegeleda ranna majandamisega.

Leisi vald on koos ettevõtluse arendamise sihtasutuselt saadud toetusega kulutanud Jõiste–Paaste rannaala puhkepiirkonnaks väljaarendamisele umbes kaks miljonit krooni. Möödunud aastal sai puhkeala elektrivarustuse, valgustuse, veevärgi, välidušid ja rannavalvemaja. Valminud on teed, parkla, pallimänguväljakud, telkimis- ja lõkkekohad.

Rannahooaeg on alanud ning esimesed telkijad juba platsis.

Print Friendly, PDF & Email