Piiri riigimetsateel on sügavad roopad

Piiri riigimetsateel on sügavad roopad

 

“Kuu aega tagasi oli see tee täiesti korras, kuigi läbimatu, sest metsaalune oli vett täis,” rääkis Oma Saarele kohalik elanik Eda Maripuu, kelle sõnul on teel, mida põhiliselt kasutavad välismaalt pärit ratsutamishuvilised, roopad praegu kohati meetrisügavused.

“Arvasin siiani, et sellised teed on võimalikud ainult kusagil Venemaa avarustes,” lisas Maripuu.

Muhu vallavanem Tiit Peedu ütles Oma Saarele, et on metsatöödest teadlik ning tema sõnul lubati tee pärast tööde lõppemist korda teha. Sama kinnitati ka riigimetsakeskusest.

“Riigimetsa keskus seal töid praegu ei tee,” ütles spetsialist Jaan Prants, kelle sõnul palus sealkandis metsatöid tegev firma luba kasutada riigimetsateed läbisõiduks. Prantsi sõnul peab seal töö lõppema juuli lõpuks ning selleks ajaks peavad jälle korras olema ka teed.

Print Friendly, PDF & Email