Ühisgümnaasium kutsub toetama kuiva jalaga koolisaamist

Ühisgümnaasium kutsub toetama kuiva jalaga koolisaamist

OOTAB ANNETAJAID: Heategevuskampaaniaga “Kuiva jalaga kooli” loodab Saaremaa ühisgümnaasium korda saada koolimaja ümbruse.

Eile pandi Saaremaa ühisgümnaasiumi väravapostile heategevuskampaanias osalema kutsuv silt, millega kool loodab saada toetust projektile “Kuiva jalaga kooli”.

Saaremaa ühisgümnaasiumi haldusjuht Aado Haandi ütles Oma Saarele, et projekti eesmärk on katta koolimaja ümbrus kõnniteekividega, uuendada teid ja haljastust ning korrastada parkimine. Tööde kogumaksumus on Haandi sõnul 1,4 miljonit krooni ning kampaaniaga soovitakse kokku saada nii palju annetusi, et suudetaks ära maksta projekti omafinantseering.

Haandi märkis, et annetajaid peetakse vääriliselt meeles. “Kui mõni lend, kooli sõber, lapsevanem, asutus või üksikisik soovib kooli toetada vähemalt 10 000 krooniga, jäädvustatakse tema nimi kooli fassaadil. 1000-krooniste annetuste tegijad saavad kutse 2009. aastal peetavale kooli sünnipäevapeole,” täpsustas haldusjuht. Toetussummade laekumist saab jälgida Saaremaa ühisgümnaasiumi kodulehel www.syg.edu.ee .

Print Friendly, PDF & Email