Jalgpalli EM-i ennustus alustab

Kätte on jõudmas Euroopa jalgpallimeistrivõistluste finaalturniir, mis peetakse sel korral 7.–29. juunini Austria ja Šveitsi linnades. Jalgpallihuvilistele asja põnevamaks muutmise huvides korraldab ajaleht Oma Saar ennustusvõistluse.

Ennustusvõistluse esimeses osas tuleb ennustada alagrupimängude tulemusi. Kui arvate, et võidab paaris esimesena toodud meeskond, tehke rist lahtrisse 1, kui pakute võitu teisele meeskonnale, siis lahtrisse 2, ning viigilise tulemuse puhul lahtrisse x. Iga õige pakkumine annab 3 punkti.

Teises osas peate ära arvama veerandfinaalide võitjad. Seal kindlaid meeskondi pole, kuid igaüks võib vastavalt enda ennustusele aimata, millised meeskonnad omavahel mängivad.

Veernadfinaalides tuleb ennustada, milline meeskond lõpuks võidab, kas siis normaal-või lisaajal. Siin jäävad ainult variandid 1 ja 2. Iga õige vastus annab 5 punkti.

Kolmandas osas tuleb ära täita EM-i esinelik. Punkte arvestame järgmiselt: kui meeskond on paigutatud õigele kohale, siis saate 10 punkti, kui aga nelja hulka, siis 5 punkti.

Lisaks soovime teada, kes lööb finaalturniiri jooksul kõige rohkem väravaid. Õige nimi annab lisaks 10 punkti. Pakkuda saab vaid ühe nime. Kui turniiri lõpuks löövad aga mitu meest ühepalju väravaid, siis kõik need ongi õiged vastused.

Kõige rohkem punkte kogunud ennustaja kuulutame ennustusvõistluse võitjaks. Kui üks või mitu ennustajat koguvad võrdse arvu punkte, siis saab määravaks esineliku ennustamine. Kui seegi on võrdne, siis arvestame pakutud edukaimat väravalööjat, seejärel veerandfinaale ja lõpuks alagrupimänge.

Iga ennustaja võib saata nii palju talonge, kui soovib, kuid arvesse läheb ainult parima talongi tulemus. Samuti saab ennustuses osaleda kas e-posti või siis vabas vormis täidetud vastustelehega (samad küsimused mis talongil), kuid sel juhul saab osaleda vaid ühe e-posti või vabas vormis täidetud ennustusega. Kõik ülejäänud ennustused lähevad arvesse vaid juhul, kui talong on lehest lõigatud.

Auhindadeks on Eesti Jalgpalli Liidu poolt on välja pandud Eesti koondise särk ja sall ning peaauhinnaks piletid Eesti jalgpallikoondise 2010. aasta MM-valikturniiri kodumängudele. Carlsbergi poolt on välja pandud spordikott ja särgid, FC Kuressaare paneb auhinnalauale fännisalli ja meeskonna kapteni särgi. Oma Saar toetab ennustust lehetellimuste ja suveniiridega.

Talong tuleb tuua 6. juuniks kas Oma Saare toimetusse, panna ukse kõrval olevasse postkasti, saata aadressil Tallinna tn 9, 93818, Kuressaare märgusõnaga “EM ennustus” või siis saata e-postile sport@omasaar.ee .

Print Friendly, PDF & Email