Muhu vald jagas stipendiumideks 31 500 krooni

Eile otsustas Muhu vallavalitsus kinnitada vallast pärit üliõpilastele makstavad stipendiumid suuruses 2000–3000 krooni. Muhu valla stipendiumifondist oli stipendiumisaajaid seekord 11.

Muhu valla haridus-, kultuuri- ja sotsiaaljuhi Arvo Vaga sõnul otsustati seekord 200–400 krooniga toetada ka neid Muhu põhikooli õpilasi, kes on esinenud tublilt aineolümpiaadidel. Vaga ütles, et kokku oli tänavune stipendiumifond 31 500 krooni.

“Üliõpilasi, keda toetati, oli päris mitmest koolist, näiteks tehnikakõrgkoolist, Tartu ülikoolist ja selle kolledžist, maaülikoolist ja pedagoogilisest seminarist,” loetles Vaga. Tema sõnul peavad stipendiumitaotlejad esitama valda taotluse, kus on ära toodud nii semestritel edasijõudmine kui ka põhjendatud toetuse soovi.

Print Friendly, PDF & Email