Auto valesti pargitud, imik kinnises autos ja autojuht kohvikus (8)

Auto valesti pargitud, imik kinnises autos ja autojuht kohvikus

 

Eile keskpäeval võis Kuressaare kesklinnas turuväravate ees näha vaatepilti, kus vahtralehe-märgiga sõiduauto parkis enam kui poole tunni jooksul kollase keelava joonega tähistatud kohas. Vähe sellest, et autojuht keelust välja ei paistnud tegevat – kuuma päikese käes kinniste akendega seisvas autos oli ka magav mõnekuune imik.

Halli Mazda juhi eeskujul parkis oma Soome numbrimärgiga sõiduki veel ka üks ilmselt Eesti liiklusmärke mittetundev juht. Kõige selle tulemusena oli järjekorra lõppu saabunud linnaliini bussil tegu, et ennast sealsesse peatusse sättida.

Oma Saare töötaja kutsutud politsei sündmuspaigale saabudes jõudis punane sõiduk küll jalga lasta, kuid asja algatanud autojuht, ähmi täis blond neiu leiti üles kõrvalasuvast kohvikust.

Print Friendly, PDF & Email