Sander Suurhans uuendas jälle odaviskerekordit (1)

Sel hooajal kaks võistlust teinud odaviskaja Sander Suurhans on mõlemal korral uuendanud isiklikku ja seega ka maakonna odaviskerekordit. Viimati viskas Suurhans eelmisel nädalal Tallinnas uuteks rekordnumbriteks 64.08, viies rekordi uude meetrisse.

Märtsis 63.63 visanud Suurhansule on see elu kolmas maakonna rekordi uuendamine. Algust tegi ta sellega eelmisel suvel Rhodosel toimunud Saarte mängudel, kus noormees viskas 62.59.

Suurhansu enda sõnul on ta vorm hetkel päris hea, kuid siiski mitte nii hea kui tahaks. “Jalgade töö ja hoojooks üleüldse on ikka suhteliselt halb veel,” rääkis Salmelt pärit noormees, kelle hooaja esimene eesmärk on suviste maailmameistrivõistluste normi 66.50 täitmine.

Vaatamata sellele, et tehnikas on vajakajäämisi, on Suurhans rahul saavutatud stabiilsusega ning usub, et ühel hetkel suudab ta ennast täielikult realiseerida.

“Kui õige tunnetuse võistlusel suudaks leida ja hoojooksu enam-vähem paika saada, siis peaks juurde tulema küll veidike,” ütles Suurhans, kes järgmisel korral asub normi ründama 25. mail Ventspilsis toimuval võistlusel.

Heitjate seeriavõistluse avaetapil uuendas maakonna rekordit ka Kadri Paat, kes heitis vasarat 42.98, parandades varem samuti oma nimele kuulunud rekordit rohkem kui kolme meetriga.

Print Friendly, PDF & Email