RMK avas looduses liikujale Mustjalas teabepunkti

Alates eilsest on looduses liikujale Mustjala alevis avatud RMK teabepunkt, kust saab asja- ja ajakohast individuaalset nõu, samuti trükiseid loodusradade ning puhke- ja loodusobjektide kohta riigimetsas. Üle Eesti on sarnaseid teabepunkte avatud 13.

Riigimetsa majandamise keskuse (RMK) teabepunktid on avatud 15. maist 15. septembrini igal nädalapäeval kella 10–18.

RMK teabepunktid asuvad enamasti looduskeskustega samas majas ning külastajatel on võimalik sealsete väljapanekute ja teabekogudega tutvuda. Lisaks saab teabepunktist tarvilikku teavet kohalike huviväärsuste või piirkonna sündmuste kohta, samuti saab teabepunktidest kaasa osta RMK sümboolikaga meeneid (särke, mütse, märke jms).

Teabepunktid on avatud juba kuuendat aastat järjest, täpsed kontaktandmed leiab aadressilt www.rmk.ee/teabepunktid .

Print Friendly, PDF & Email