Noorte huvikeskus võib hakata kasutama põhikooli ruume (4)

Kuressaare linnavolikogu revisjonikomisjon tegi linnavalitsusele ettepaneku muuta linna hariduse arengukava nii, et juba 2009. aasta sügisest koliks Kuressaare noorte huvikeskus põhikooli ruumidesse.

“Kuna õpilaste arv demograafilisest olukorrast tingituna väheneb ning pärast Juhan Smuuli tn 5. lasteaia renoveerimist jääb maja ainult lasteaia kasutada, näeb revisjonikomisjon ühe võimaliku lahendusena viia noorte huvikeskus põhikooli ruumidesse ning avada seal 2009. aasta sügisel,” seisab revisjonikomisjoni linnavalitsusele saadetud kirjas.

Komisjon põhjendab ettepanekut sellega, et põhikooli lähedal asub staadion, mida huvikool saaks kasutada, ning samuti paikneb seal lähedal Kaitseliidu lasketiir.

Kuressaare põhikooli direktor Jaan Lember toetab oma sõnul koostööd huvikeskusega igati, kuid rõhutas, et kui tehakse otsus, oleks siiski soliidne sellele eelneva arutelu juurde kutsuda kõik asjaosalised.

Kuressaare noorte huvikeskuse juhi Aare Martinsoni sõnul ei ole temaga veel konkreetselt räägitud. “Hea on see lahendus selles mõttes, et oleme ju aastaid oma püsiasukohata,” ütles ta, lisades, et küllap neil õnnestuks maja põhikooliga jagada.

Kuressaare linnavalitsus arutab asja ja vastab kirjale 10 päeva jooksul.
Kuressaare noortekeskuse huviringide tööst võtab osa 170 õpilast ja ühe kuu jooksul käib majas oma vaba aega veetmas 700 noort.

Print Friendly, PDF & Email