Kuressaares korraldatakse viinamarjakasvatajate konverents (1)

Eesti viinamarjakasvatamise entusiastid korraldavad novembris Kuressaares rahvusvahelise konverentsi põhjaregioonide kasvatajatele.

Viinamarjakasvatajate kohtumine leiab Kuressaares aset tänavu 18.–20. novembrini ja osalejaid on oodata Põhja-Ameerikast, Venemaalt, Mongooliast, Hiinast, Norrast, Rootsist, Soomest ja Taanist. Välja pannakse kohalikke viinamarjasorte tutvustav näitus ja korraldatakse degustatsioon. Arutatakse ka veinitootmise küsimusi.

“Soovime selle üritusega Eesti viinamarjakasvatust hoogustada. Selgitame, et kui valida õigeid sorte ja meetodeid, on selle alaga tegelemine siin võimalik,” ütles ajalehele Sakala üks konverentsi korraldajaid, Pöide vallas viinamarjaistandust pidav Uku Kuut.

Print Friendly, PDF & Email