Toomas Kasemaa mängib kuuldemängus iseennast (2)

Toomas Kasemaa mängib kuuldemängus iseennast

 

3. mail Kadi raadio eetris kõlavas järjekuuldemängu “Meie, ämm ja onu Vambola” episoodis osalev maavanem Toomas Kasemaa mängib iseennast

“See on päris kindlasti huvitav kogemus,” sõnas Kasemaa. Ettepanek kuuldemängus osaleda oli talle tulnud üllatusena, mõnevõrra ootamatult.

Mõtte, mille kohaselt võiks stsenaariumisse ka päris inimesi sisse kirjutada, käis välja kuuldemängu lavastaja Tõnis Kipper. Seda on tehtud ETV-s ja sealt idee pärit ongi. Maavanem on esimene, kellele selline ettepanek tehti, aga ilmselt mitte viimane.

“Ta sobis sellesse juttu,” ütles kuuldemängu autor Raul Vinni. Nõnda siis ei olnud see, et Toomas Kasemaa on kuuldemängus esimene reaalne isik, teadlik valik, vaid maavanema jutu sisse kirjutamine oli tulnud loomulikult. “Ma ei tea kunagi loo alguses, kuhu välja jõuan,” sõnas Vinni.

Print Friendly, PDF & Email