Salme Laululinnu publiku lemmikud olid Matis Prostang ja Teele Tilts (2)

Salme Laululinnu publiku lemmikud olid Matis Prostang ja Teele Tilts

 

Möödunud pühapäeval oli Salme kultuurimaja lavatagune koridor tulvil närveerivaid noori esinejaid ja saal pöialthoidvaid lapsevanemaid, sõpru ja tuttavaid. Juba viieteistkümnendat kevadet järjest toimus laululaste konkurss-kontsert Salme Laululind 2008.

Kontserdijuhid Malviina (Piia Mägi) ja Buratino (noortejuht Merle Lepik) jagasid omavahel ülesanded ära ja nii läkski Buratino koos teiste žüriiliikmetega (muusikaõpetaja Anita Kangur, Salme Laululinnu vanaema Aili Nuum) saali esinejaid hindama, Malviina aga alustas koos assistentide Kärdi ja Vicaga solistide lavalekutsumist.

Laulude saatjaks olid juhendajad Karin Pulk ja Krista Aavik ja et helipilt värvikam oleks, tulid neile appi Salme OmaMajaBändi pillimehed Oliver ja Liivar Kilter. Helipuldi taga istus Rait Kilter.

Pooleteisttunnise kontserdi ajal astus üles 21 solisti ja publiku erilise aplausi pälvinud 9. klassi tüdrukute ansambel koos kitarrist Mihkliga.

Parimateks laulsid end vanusegruppide lõikes: Mark Paomees, Ranco-Rene Soosaar, Hedy Läets, Triin Uussaar, Brita Tiitsaar, Laura Põld ja Liisi Ellik. Publiku lemmikuks lasteaialaste hulgast hääletati Matis Prostang, kes sai ka teatraal-seima solisti preemia Salme vallateatrilt. Vanema astme laululastest osutus publiku lemmikuks Teele Tilts lauluga muusikalist “Oklahoma”.

Kokkuvõtete tegemise pausi ajal esinesid Salme MeRe tüdrukud (juhendajad Merily Uibo ja Reet Sillavee).

Salme parimaid laululinde võib jälle kuulata juba 20. aprillil Lääne-Saaremaa laste laulukonkursil “Rannalapse laulud”, mis sedakorda toimub Kihelkonnal.

Print Friendly, PDF & Email