SWE-7 täitis püstitatud eesmärgi

Hooaja viimases kodumängus 94 : 67 Tamsalu Los Toros/ Sportlandi meeskonda võitnud SWE-7 treeneri sõnul täideti küll hooajaeelne eesmärk liigasse püsima jääda, kuid kindlasti oli meeskond valmis ka edukamalt esinema.

Parem tulemus jäi treener Marko Oolu arvates saavutamata peaasjalikult mängijaid kimbutanud vigastuste tõttu. “Hooaeg oli heitlik, aga selline see korvpall juba on,” sõnas Ool. Treener lisas, et I liiga 13. kohaga lõpetanud meeskonda kimbutanud vigastuste laine mõjutas ka tabelikohta.

Siiski nägi Ool seljataha jäänus ka positiivseid märke ning tundis heameelt selle üle, et vahetusmeeste pingilt tulnud mängijad said mõne põhimängija vigastuse tõttu palju mängupraktikat ning suutsid oma koha välja mängida.

Järgmisel aastal esiliigas jätkava SWE-7 treeneri sõnul tuleb nüüd maha istuda ja mõelda, kuidas edasi liikuda. Ool ütles, et järgmise aasta meeskonda komplekteerides tuleb kindlasti silmas pidada ka 2009. aastal Ahvenamaal toimuvaid Saarte mänge. Seal võistlevale meeskonnale tuleks kindlasti kasuks, kui saaks juba aasta enne koos mängida.

Print Friendly, PDF & Email