Selgusid maakonna meistrid koroonas

Saaremaa viieetapilise karikavõistluse tulemuste põhjal pääsesid pühapäeval Laimjalas toimunud maakonna meistritiitlile mängima 11 meest ja eelmise aasta meister Ardo Kaljuste. Naiste osas olid oodatud kõik mängijad.

Kokku osales meistrivõistlustele eelnenud lahtistel karikavõitlustel 33 meesmängijat, kelle hulgas võitis karika valitsev Eesti meister Allan Vaupere. Hea mänguga tõi saarlastele teise koha Taimo Antsaar, kellele järgnes Guido Trees Peningi koroonamänguklubist (Harjumaa). Neljas oli Gunnar Vaho, viies Mihkel Vinkel ja kuues Heinrich Rei. Naistest võttis karikavõidu Kätriin Rei, kellele järgnesid Miralda Tootsman ja Tiia Müürisepp.

Nagu meistrivõistlustele omane, olid mängud pinevad. Kõik mängijad võistlesid üksteisega turniirisüsteemis “kuuest parem”. Kindla mänguga võitis meistritiitli Raivo Heinmets (Mustjala), kes kogus 16 punkti. Sama palju punkte sai ka Taimo Antsaar, kuid omavaheline mäng, mille võitis Raivo, jättis Taimo taas teisele kohale.

Ega kolmanda, neljanda koha selgitamine lihtsamalt läinud. Kuna kõik näitajad kogutud 15 punkti juures olid võrdsed, otsustasid korraldajad anda välja kaks kolmandat kohta, mida jäid jagama Mihkel Vinkel (Leisi) ja Ahti Antsaar (Pihtla).

Naiste arvestuses võitis meistritiitli Kätriin Rei (Laimjala), kellele järgnesid Miralda Tootsman (Pihtla) ja Siisike Lehtsi (TOPS).
Aprilli alguses selgitatakse meistrid paarismängudes ja võistkondlikus arvestuses.

Print Friendly, PDF & Email