Kodutütred õppisid kevadlaagris poksimist ja heegeldamist

Kodutütred õppisid kevadlaagris poksimist ja heegeldamist

 

Eile lõppes Saaremaa kodutütarde kahepäevane traditsiooniline kevadlaager, mis seekord toimus Tornimäe põhikoolis. Laagris osales 38 tüdrukut üheteistkümnest rühmast.

Kodutütarde Saaremaa ringkonna vanema Raili Nõgu sõnul olid tüdrukute päevad täis põnevaid tegemisi. Teisipäeval korraldati pärast laagri avarivistust retk Koigi rappa, kus maastikuilu uudistati kümnemeetrisest tornist. Päeva mahtus veel võistlus jalgrattasõidus, kus esimese koha sai Reelika Roost, teise Grete Hints ja kolmanda Kärt Kaldmäe.

Põnev oli Kaspar Nõgu vestlus poksimise põhitõdedest ning aktiivsemad tüdrukud said ka praktikas proovida, kuidas õige poks spordina käib. Raili Nõgu märkis, et ükski tüdruk ei jäänud kõrvale ka Margo Rüütli korraldatud huvitavatest teatevõistlustest. Õhtu lõpetas viktoriin kodutütarde tarkustest, mõistatustest ning päeval nähtud Koigi rabast.

Eile õpetas kodutütardele käsitööd Tiia Püüa. Tüdrukud meisterdasid kaelakeesid. Samuti tegid kodutütred järgueksamit ning kavandasid kodutütarde suvevormi. Viimane on Raili Nõgu sõnul tänavuse vabariikliku omaloominguvõistluse teema.

Kodutütarde kevadvaheaja laager lõppes pidulikult, organisatsiooni liikmeks võeti Hanna-Loore Püüa ja Keili Õispuu.

Print Friendly, PDF & Email