Juhtkiri: Hoolime ka noorte vaba aja sisustamisest

Juhtkiri: Hoolime ka noorte vaba aja sisustamisest

 

Kaarma vald plaanib lähiajal rajada kolm vigursõiduplatsi. Oma sõidukoha saavad kõik harrastajad – jalgratturid, rulasõitjad ja rulluisutajad. Noored, keda huvitab vigursõit, saavad peagi tegeleda oma harrastusega ohutult ja teisi segamata.

Selleks et noori külades hoida ja äraläinud noori vahest isegi tagasi meelitada, kavatseb vald investeerida vigursõiduplatside rajamisse ligi 300 000 krooni. Kiiduväärt ettevõtmine Kaarma valla poolt, millest peaksid eeskuju võtma ka teised Saaremaa vallad.

Noortele vaba aja sisustamise võimaluste loomine ja parandamine on iga valla ja linna enda huvides, sest see annab noortele tegevust.

Võib-olla kui noortel oleks üle Saare maakonna tegutsemisvõimalusi tunduvalt rohkem, oleks vähem ka neid noori, kes laamendavad ja räuskavad kesklinnas ja bussijaamas, kogunevad kampadena poodidesse, bensiinijaamadesse.

Noortel peab olema võimalus teha vaba aja veetmise võimaluste osas ka teisi valikuid.

Print Friendly, PDF & Email