Pärsama saab multifunktsionaalse palliplatsi (5)

Pärsama lasteaia kõrvale valla munitsipaalmaa peale rajatakse 15. maiks multifunktsionaalne palliplats, mis on mõeldud nii lasteaia lastele kui ka ümberkaudsetele noortele.

“Teeme multifunktsionaalse mänguväljaku, kuhu tulevad platsid korvpalli, võrkpalli, jalgpalli ja kõige muu sellise jaoks,” ütles Leisi vallavanem Ludvik Mõtlep ning lisas, et plats saab kunstmurukatte. “Väljaku mõõtmed on 15×30 meetrit, seda ümbritsevad barjäärid,” kirjeldas Mõtlep, mainides, et erinevate pallimängude tarbeks tõmmatakse väljakule jooned.

Vallavanema sõnul oli mänguväljaku ehitus algselt plaanitud suveks, aga lume puudumine lubab ehitustöödega pihta hakata juba praegu. “Kui lund vahepeal ei tule ja ilmastikuolud on soodsad, saame platsi mai keskpaigaks valmis,” sõnas Mõtlep.

Print Friendly, PDF & Email