Eralasteaia uueks juhatajaks sai Külli Post (2)

Eralasteaia Kõige Suurem Sõber hoolekogu valis lasteaia uueks juhatajaks kogemustega lasteaiakasvataja Külli Posti.

Eile esimest päeva juhataja ametis olnud Külli Post ütles Oma Saarele, et uuele töökohale kannustas teda kandideerima soov karjääri teha. “Tundsin lihtsalt, et peaks nagu edasi minema,” ütles Külli Post, kes oli seni töötanud 20 aastat Kuressaare esimeses lasteaias kasvatajana. “Siin saan olla nii kasvataja kui ka tegeleda majanduse poolega,” lisas ta.

Posti sõnul tutvub ta kõigepealt lastega ja üritab nendega sõbraks saada. Uue juhataja põhieesmärgiks on laste elu veel paremaks muuta. “Leida uusi kontakte ja võimalusi, miks mitte ka sponsoreid,” märkis Post.

Eralasteaia Kõige Suurem Sõber endise juhataja Piret Kaasiku töö lõppes veebruaris. 2004. aastast lasteaeda juhtinud Kaasik tunnistas, et tema jaoks on käes aeg otsida uusi väljakutseid. Ta lisas, et oma rolli tema otsuses lahkuda mängis aga ka linna suhtumine eralasteaedadesse ja arendustegevuste venimine nn Tervisepargi elamukvartalis, kuhu pidi tulema ka uus lasteaed.

Print Friendly, PDF & Email