Angla küla sai tänavavalgustuse

Angla külas Leisi vallas püstitati hiljuti viis tänavavalgustit.
Leisi vallavanema Ludvik Mõtlepa sõnul pandi laternapostid küla tihedaimasse kohta.

“See on selline kompaktne külaosa – need viis posti valgustavad ligikaudu 20 taluga tänavat,” ütles vallavanem, kelle sõnul on kavas valgustada ka teisi külasid Leisi vallas. “Me oleme sellise põhimõtte võtnud, et kohad, kus on külas tihedam asustus, saaksid valgustatud,” selgitas Mõtlep ja lisas, et tänavavalgustuse paigaldamise teeb lihtsamaks ka see, kui kusagil elektriliine rekonstrueeritakse.

Järgmisi külasid, kus tänavavalgustid püstitatakse või valgustust korrigeeritakse, Mõtlep veel nimetada ei osanud. “Praegu pole veel järgmist kindlat piirkonda teada, aga kindlasti me alustatud valgustustööga jätkame,” lubas vallavanem.

Print Friendly, PDF & Email