Virgo Argele Koeru rahvarallilt kolmas koht

Virgo Argele Koeru rahvarallilt kolmas koht

 

16. veebruaril Järvamaal toimunud rahvarallil Koeru Talv 2008 saavutas üldises paremusjärjestuses ja 4WD-klassis kolmanda koha koos Heigo Lõbusaga võistelnud saarlane Virgo Arge (fotol). Mitsubishi Lanceril sõitnud ekipaaž jäi võitjatele alla 27,5 sekundiga.

Koeru rahvarallil saavutasid esikoha Subaru Imprezal kihutanud Ranno Bundsen – Marko Kasepõld, kes võitsid kümnest kavas olnud kiiruse lisakatsest seitse. Teise tulemuse said kirja võitjaile kokkuvõttes vaid 0,9 sekundiga kaotanud Rainer Parik – Maarek Grünthal Mitsubishi Lanceril.

Samal võistlusel tegid rallidebüüdi varem vaid rahvasprintidel osalenud Ainar Lepp ja rallikrossidel ning sprintidel võistelnud Taavi Piipuu. Moskvitšil IŽ 412 sõitnud saar-lased platseerusid absoluutarvestuses 80. kohale.
Koeru rahvarallil osales kokku 120 ekipaaži, neist tulemuse sai kirja 98.

Print Friendly, PDF & Email