Spordist lühidalt

Võrkpallurid kaotasid veerandfinaalis. Eesti meistrivõistluste esiliigas mängiv Kuressaare VK Avos pidi sarja veerandfinaalis kahel korral 0 : 3 alla vanduma Rolltrans/Liideri meeskonnale. Esimesel kohtumisel kaotati 23 : 25, 16 : 25, 18 : 25 ja teises 17 : 25, 22 : 25, 20 : 25. Meeskond jätkab nüüd mänge kohtadele 5.–8.

Vessele võit ja kaotus. Kuressaare SK Vesse pidas nädalavahetusel Eesti korvpallimeistrivõistluste teise liiga vahegrupis võõrsil kaks kohtumist. Esimeses mängus kaotati 70 : 81 Kose SK-le. Teises mängus suudeti alistada SoSoja võistkond 92 : 81. Vesse jätkab nõrgimas grupis kaheksa meeskonna seas viiendal kohal.

SWE-7-t kummitab mängijate puudus. Eelmisel nädalal kaotas Eesti korvpalli meistrivõistluste esiliigas palliv SWE-7 Tallinnas Elioni meeskonnale 77 : 98. Saarlastele sai saatuslikuks lühike varumeeste pink. Kuna paljud mängijad on vigastatud, oli SWE-7 sunnitud mängima vaid seitsme mehega.

Jätkusid valdade talimängud. Saaremaa valdade talimängud jätkusid male ja lauatenniseturniiridega. Malevõistlustel osales 9 valda. Võitjaks tuli 24,5 punktiga Pihtla valla võistkond.

Lauatennises osalesid 10 valla võistkonnad. Esikohta kaitses eelmise aasta võitja Kärla vald.

Print Friendly, PDF & Email