Koertele otsitakse uut treeningplatsi

Kuressaare linnavalitsus otsib sobivat kohta koerte treeningplatsi rajamiseks. Oma Saare andmetel on mõeldud platsi rajamisest Suuresilla lähedale, kuid kindlat otsust veel ei ole.

Saaremaa koerakasvatajate klubi koertekoolituse treener Helen Kuleša ütles, et praegused platsid kuuluvad eraisikutele. Linnavalitsusega on nõu peetud ning Kuleša sõnul on linn lubanud aasta jooksul mingi lahenduse leida. Treener lisas, et Suuresillast üle tee asuv plats oleks igati sobilik.

Kuressaare abilinnapea Kalle Koov kinnitas, et linnavalitsusel oli MTÜ Koerteklubi Aktiiv ja MTÜ Saaremaa Koerakasvatajate Klubi esindajatega nõupidamine, kus asja arutati ja otsiti koos sobivat kohta koerte treeningplatsi tarvis.

Koovi sõnul asuvad nimetatud klubide kasutuses ja osaliselt ka linnalt toetust saavad treeningplatsid praegu eramaadel ning on seega ajutised. Klubid aga vajaksid püsivat tegevuskohta. “Nende soov on mõistetav ning linn on valmis paikse treeningplatsi asukoha valikuga edasi tegelema,” märkis Koov, lisades, et see protsess on pikk ning seega on platsi valmimistähtaja kohta midagi öelda kohe kindlasti vara.

Print Friendly, PDF & Email