Karmel Eikneri õmblusfirma kolib Sandlast Tornimäele (7)

Karmel Eikneri õmblusfirma kolib Sandlast Tornimäele

 

2006. aastal Sandlas endise teleajakirjanik Karmel Eikneri eestvedamisel tegevust alustanud Saaremaa õmblusfirma plaanib lähiajal kolida Pihtla vallast Pöide valda.

Praegu on käimas Sandla kultuurimajas asuva õmblusfirma Powered by Karmel lõpumüük ning hetkel õmblustööd enam ei tehta, kuna firma juba kolib. “Järgmisest nädalast tahame alustada juba uues kohas Pöide vallas Tornimäel,” ütles kohal olnud Saaremaa õmbluskompanii esindaja Oma Saarele.

“Kolime teise kohta, kuna valdav osa töötajatest on pärit Muhu ja Orissaare kandist,” lisas esindaja. “Ega õmblusfirma tegevust ei lõpeta – me lihtsalt vahetame asukohta, et töötajatel oleks mugavam tööl käia.”

Pihtla vallavanem Tõnu Hütt ütles Oma Saarele, et kuigi Powered by Karmel õmblusfirma pole veel ametlikult oma lahkumisest ja ruumide rendilepingu lõpetamisest teatanud, on vallavanem sellest mitteametlikest kanalitest kuulnud. “Aga lepingus on kirjas, et nad peavad kuu aega enne lahkumist vallale sellest teatama,” lausus Hütt, lisades, et vastasel juhul rikub firma lepingut.

Pöide vallavanem Jüri Linde sõnas, et Eikneri õmblusettevõtte kolimine Pöide valda on igal juhul positiivne uudis. “Äkki leiab veel nii mõnigi kätepaar tööd Powered by Karmelis,” avaldas ta lootust.

Eikneri firma Powered by Karmel trikotaažrõivaid turustatakse põhiliselt Eestis, kuid firmal on kindlaid partnereid ka välisriikides. Suur valik nende trikotaažesemetest on müügil Tartu ja Tallinna kaubamajas. Siiski jõuab natuke toodangust ka Kuressaarde.

Print Friendly, PDF & Email