Leisi keskkool tunnustas oma kooli aasta tegijaid

Leisi keskkool tunnustas oma kooli aasta tegijaid

 

Reedel toimunud galaõhtul Leisi keskkoolis tunnustati aasta õpilasi 13 kategoorias. Kooli huvijuhi Anu Noore sõnul oli tegu traditsioonilise galaõhtuga, mille põhimõtteks on tunnustus noortelt noortele.

Õpilaste seas läbi viidud hääletuse tulemusel said igasse kategooriasse kolm auhinna nominenti põhikooliosast ja kolm gümnaasiumist. Hääletuse teel selgus ka võitja nii põhikooli- kui gümnaasiumiarvestuses.

“Tiitliga kaasnevaid auhindu kutsusime üle andma nii Leisi vallavalitsuse esindajaid, oma kooli õpetajaid kui ka kooli tegevust hea tahtega toetavaid inimesi,” rääkis Noor ning lisas, et auhindade jagajate valikul lähtuti ka nende igapäevasest ametist ja huvidest. Pidulikku galaõhtut juhtisid Leisi keskkooli õpilased Sander Mägi ja Viktoria Humal, samuti oli kogu õhtuprogramm lavastatud õpilaste endi poolt.

Huvijuht hindas õpilaste tehtut kõrgelt, öeldes, et õhtu oli isegi üle ootuste hea. Auhindade üleandmisel peetud lühikesed kõned, neis sisalduv huumor, mõtteterad ja võitjate iseloomustused andsid galaõhtule erilise sära ja ühtekuuluvustunde, kiitis Noor.

Seekordsed auhinnad olid Ene Metsamaa autoritööd, millel nimeks “Selgroog ja kroon”. Auhinna sõnumiks on, et eesti tegijatel peaks selgroog ja kroon ikka üheskoos käima, siis saaksid tegijad oma riigis rahva heaks rohkem ära teha.

Print Friendly, PDF & Email