Laevaühendust Stockholmiga sel aastal veel ei tule (2)

Eelmisel aastal päevakorda kerkinud idee laevaühenduse loomisest Saaremaa, Stockholmi ja Turu linna vahel käesoleval aastal veel teoks ei saa.

“Pidasime jaanuaris küll läbirääkimisi, kuid suure tõenäosusega sellel aastal laevaliini avamiseni kahjuks veel ei jõuta,” tõdes Saare maavanem Toomas Kasemaa. Ta lisas, et töö selle nimel, et laevaliini saaks avada järgmisel hooajal, siiski jätkub.

“Praegu luuakse mittetulundusühing, mis hakkab edaspidi tegelema projekti turunduse, toetuste taotlemise ja muu selle juurde kuuluvaga,” ütles Kasemaa.

Maavanema sõnul on maavalitsus praegu hõivatud Saare maakonna arengukava koostamise ning palgastrateegiate paikapanemisega, kuid esimesel võimalusel alustatakse taas laevaliinide avamisega seotud läbirääkimistega.

Print Friendly, PDF & Email