Trio Piuks, Mäuks ja tädi Marie käis Valjalas külas

Sihtasutus Kuressaare Teater käis 17. jaanuaril kogupere-etendusega “Piuks, Mäuks ja tädi Marie” külas Valjala teatripublikul.

“Tegelikult sai sõit teoks tänu ühe Valjala lapsevanema meilile, mille ta mulle läkitas ja kus tundis huvi, kas me seda lavastust ka veel peale jõuluaega ja väljaspool Kuressaaret mängime,” rääkis lavastaja Tõnis Kipper.

“Kui juba n-ö vaatajapoolne huvi on olemas siis ei näe ma küll mitte ühtegi mõistlikku põhjust, miks me ei peaks sõitma sinna, kus meid oodatakse ja kus meid näha tahetakse. Ka lavakujundus sai kunstnik Leenamari Pirni poolt välja mõeldud just selline, mida saab kenasti kokku pakkida ja mis mahub ära ka väiksematele maarahvamajade lavadele. Muidugi oli mul veel väike isiklik huvi ka – nimelt polnud ma veel vastrenoveeritud Valjala rahvamajas käinud. Lavastajana tahaksin kiita Valjala publikut ja tänada maja peremeest Viktor Martelilt sooja vastuvõtu eest,” lisas Kipper.

Lavastuse “Piuks, Mäuks ja tädi Marie” 16. etendust käis Valjalas vaatamas täpselt sada väikest-suurt vaatajat.

Sel hooajal mängitakse kogupere-etendust “Piuks, Mäuks ja tädi Marie” veel 21. jaanuaril Kuressaare Linnateatris.

Print Friendly, PDF & Email