Piltuudis: KAS PARGIS JALUTAMINE ON IKKA OHUTU? (7)

Piltuudis: KAS PARGIS JALUTAMINE ON IKKA OHUTU?

 

Just nii kaugel ohust oli eile Kuressaare linnapargis lapsevankriga jalutanud ema, kui suur puuoks mitme meetri kõrguselt alla kukkus.

Noore naise sõnul kuulis ta kõigepealt tuulekahinat ja siis seda, kuidas suur oks vastu maad prantsatas. Puust olevat järele jäänud ainult tüvi. “Hea, et oks lapsevankri peale ei kukkunud,” oli ehmunud ema esimene mõte.

Seejärel keeras ta kannapealt ringi ja kiirustas pargist minema. Kuressaare heakorra järelevalvespetsialist Lembit Rätsep ütles Oma Saarele, et park on vana ja kuivanud oksi tuleb puudelt ikka alla, sest kõiki ei saa ju korraga ära võtta.

Rätsepa sõnul ei ole selliseid puid palju, kuid väikest hooldustööd vajavad nad kõik. “Kindlasti on plaanis ka okstelõikus,” lubas Rätsep.

Print Friendly, PDF & Email