Kuressaare saab kiirusepiirajad (18)

Veel sel aastal on Kuressaare linnavalitsusel plaanis paigaldada kesklinna tänavatele kaks kiirust piiravat künnist. See peaks aitama hoida piirkiirust Tallinna ja Lossi tänaval, kus võib liigelda kuni 30 kilomeetrise tunnikiirusega.

Abilinnapea Urmas Sepa sõnul paigaldatakse kaks künnist – piiratud kiirusega ala algusesse ja lõppu. Üks tuleb Kitzbergi ja Lossi tänava ristumiskoha juurde ning teine Rootsi ja Tallinna tänava ristumiskoha lähistele.

Sepa sõnul ei ole praegu siiski veel olemas projekti ega pole teada ka selle valmimistähtaeg. Sellised tehislikud kiirust piiravad tänavaelemendid on Kuressaare linna liikluses esmakordsed.

Linna liikluskorraldusalaste küsimustena on Sepa kinnitusel lähiajal plaanis arutada veel tasulise parkimisala laiendamist ning arutlusele võetakse ka parkimiseeskirja rikkujate autode sundteisaldamine, mille kohta on korduvalt sõna võtnud kohalik politseijaoskond.

Print Friendly, PDF & Email