Krimi (2)

Nädalavahetusel tabati kuus roolijoodikut. Politsei tabas Saare maakonnas nädalavahetusel kuus roolijoodikut, lisaks tabati tänavatelt 13 alkoholijoobes alaealist ning toimetati kainenema 8 täiskasvanut. Kuressaare politseijaoskonna komissari Aare Alliku sõnul patrullis Saaremaal nädalavahetusel ka julgestuspolitsei, kelle tuvastatud rikkumiste arvu ei ole veel teada.

Inimesed andsid politseile purjus juhtidest teada. 13. jaanuaril kell 0.58 peatati Kuressaares Tallinna tänaval tänu linnakodaniku helistamisele BMW, mille roolis oli alkoholijoobes Indrek (1984). Politsei alustab kriminaalmenetlust.

12. jaanuaril tabati tänu kaasliiklejate teadetele Tallinna tänaval sõiduauto Opel, mida juhtis joobnud ja juhtimisõiguseta Oliver (1961). Purjus juhi suhtes alustatakse kriminaalmenetlust.

Komissar Aare Allik ütles, et tal on hea meel kodanike üle, kes leiavad eneses julgust tänavatel liiklevatest roolijoodikutest politseile teatada. “Tänu nendele teadetele on ka liiklemine turvalisem,” sõnas Allik.

Neli purjus juhti tabas patrull. 12. jaanuaril kell 1.07 peeti Kuressaare–Sääre maanteel kinni sõiduk VW Transporter, mida juhtis alkoholijoobes Arvi (1956).

Samal ööl kell 2.12 peatas patrull Kuressaare linnas Aia tänaval sõiduauto Mitsubishi Colt, mille roolis oli purjus Siim (1988), kel puudus ka sõiduki juhtimise õigus.

Kell 3.40 tabati Kuressaare–Sääre maanteel Honda Accord, mida juhtis alkoholijoobes Veiko (1987). Kell 4.25 peeti Kuressaare linnas Torni tänaval kinni Opel Calibra, mille roolis oli joobnud Tanel (1978).

Kõigi nelja roolijoodiku suhtes alustati väärteomenetlust.

Sõiduautosse murti sisse. 13. jaanuaril sai politsei teate, et Kuressaare linnas on öösel sisse murtud Vallimaa tänavale pargitud sõiduautosse VAZ. Lõhutud oli sõiduki ukselukk ja süütelukk. Asjaolud on kontrollimisel.

Purjus alaealised lärmasid ja lõhkusid. 11. jaanuaril kell 22.39 tuli politseisse teade, et Kuressaare linnas Vanalinna kooli staadionil on kamp noorukeid, kes lärmavad ja lõhuvad.

Patrull tabas sündmuskohalt kaks purjus alaealist, kes vanematele üle anti. Juhtunu osas alustatakse väärteomenetlust. “Politseijaoskond tänab valvsat linnakodaniku, kes politseid juhtunust kiirelt teavitas ja sellega vandaalide tabamisele kaasa aitas,” ütles komissar Aare Allik.

Print Friendly, PDF & Email