Kaie Kand ja Madis Kallas võistlevad Reval Cup’il

Traditsioonilisel mitmevõistlejate jõuproovil Reval Cup astub sel aastal stardijoonele ka kaks KJK Saare mitmevõistlejat.

Meeste seitsmevõistluses teeb hooaja avastardi pärast aastast võistluspausi Madis Kallas. Uuendusena võistlusele toodud naiste viievõistluses asub võistlema ka Eesti selle ala rekordiomanik Kaie Kand.

Meeste võistluse nimekam tegija on 16. ja 17. veebruaril Tallinnas toimuval võistlusel Reval Cup’i mullune võitja Andrei Karautchanka Valgevenest.

Naiste osas on võistlejatest kuulsaim mulluse MM-i hõbe Ljudmilla Blonska Ukrainast. Eesti mitmevõistlejatest peaks meeste võistlusel stardis olema lisaks Kallasele veel Indrek Turi, Andres Raja ja Kristjan Rahnu. Kaie Kandile pakub konkurentsi Ksenija Balta.

Print Friendly, PDF & Email