Vabadussõja võidusamba korjanduskast läheb vallaringile

Vabadussõja võidusamba korjanduskast läheb vallaringile

 

Vabadussõja võidusamba korjanduskast hakkab järgmisest nädalast rändama mööda Saare maakonna valdasid.

Kaitseliidu Saaremaa maleva pealiku kapten Toomas Luige sõnul saavad kõik soovijad teha annetuse 14. jaanuarist 1. veebruarini Kuressaare kultuurikeskuses, 4.–10. veebruarini Aste klubis, 11.–13. veebruarini Kaarma spordihoones, 14.–15. veebruarini Eikla koolimajas ning 18.–29. veebruarini Salme vallamajas vallasekretäri juures.

Kapten Luik lisas, et korjanduskast käib kindlasti läbi kõik maakonna vallad. Peale eelpool nimetatud kohtade on samba tarbeks alati annetusi võimalik teha Kaitseliidu Saaremaa maleva staabis Kuressaares Väljaku tn 5.
Aasta alguse seisuga oli Vabadussõja võidusamba jaoks annetatud kokku 430 000 krooni.

Print Friendly, PDF & Email