JUHTKIRI: Heategevust ei ole kunagi küllalt (3)

JUHTKIRI: Heategevust ei ole kunagi küllalt

 

Sel aastal esimest korda toimunud heategevusturg Kuressaare Raekeldris osutus väga populaarseks. Seda nii kaubatoojate kui ka ostjate hulgas. Kaubatoojaid oli juba esimestel reklaamijärgsetel päevadel lausa nii palju, et hädavaevu jõuti nende teenindamisega järele.

Toojaid meelitas võimalus lahti saada esemetest, mida ise ei vaja, ning sealjuures veel tunda end hea inimesena. Ostjaid võimalus muretseda tarvilikke esemeid, mida ehk kaubandusvõrgust ei leiagi, odava hinna eest. Organisaatoreid võimalus aidata abivajavaid peresid ja lastekodulapsi.

Suurem osa müügiga kogutud rahast ja annetatud kraamist läks Kuressaarde, kuna mujalt maakonnast tuli vaatamata pärimisele infot abivajajate kohta vähe. Ei tea, kas valdades ei olegi abivajajaid peresid või saab iga vald ise nende toetamisega hakkama?

Suurepärane idee on teoks saanud ning loodetavasti kujuneb sellest ilus jõulueelne traditsioon.

Print Friendly, PDF & Email