Juhtkiri: Ei jalakäijatele!

Juhtkiri: Ei jalakäijatele!

 

Et Aia tänaval jalakäijana liiklemine on eluohtlik, sai ametliku kinnituse reede õhtul, kui hukkus 80-aastane vanaproua.

Ei saa öelda, et Aia tänava halb liikluskorraldus oleks Kuressaare linna jaoks uus probleem. Murelikud kodanikud on linnavalitsuse poole pöördunud korduvalt, kuid paraku tulemusteta. Meiepoolsetele järelepärimistele vastati, et lähiaastatel olukord mingil määral paraneb ning et ülekäiguradasid peab korralikult planeerima.

Olgu öeldud, et kogu Aia tänaval ei ole ühtki jalakäijatele mõeldud ülekäigurada ning kõnnitee on olemas vaid haigla ees ühel teepervel. Tegemist aga on tänavaga, mida kasutavad tihedalt ka puuetega inimesed, vanurid ja emad väikelastega. Loodetavasti lõpeb linnavalitsuses planeerimisprotsess peatselt ning asutakse tegutsema, enne kui kuuleme järgmisest ohvrist.

Print Friendly, PDF & Email