Saare Tootjate Liit jätkab Saaremaa Ettevõtjate Liidu nime all

Saare Tootjate Liidu üldkogu otsustas reedel minna organisatsiooni reorganiseerimise teed ja jätka tegevust Saaremaa Ettevõtjate Liidu nime all.

Üldkogu valis ka uue juhatuse, kes hakkab ette valmistama uut tegevusprogrammi.

Saare Tootjate Liidu juhatuse endine liige Aivar Sõrm ütles Oma Saarele, et üldkogu otsus tähendab organisatsiooni vana keha reorganiseerimist vastavaks tänapäeva tingimustele ja hetkeolukorrale ning selle baasil edasiminekut. Kui paljud organisatsiooni senisest 32 liikmest uutes oludes jätkavad, pole veel teada.

Tootjate liidu reorganiseerimise küsimus tekkis üldkogu päevakorda seoses loomisel oleva Saaremaa Ettevõtjate Liidu moodustamise töögrupi ettepanekuga, mis kutsus tootjate liitu ühinema uue liidu loomisprotsessiga.

Tootjate liidu tegevus kaotas endise hoo aasta tagasi, kui 16 aasta liitu juhtinud legendaarne majandusmees Prits Liblik end organisatsiooni juhi kohalt taandas.

Print Friendly, PDF & Email