Lühidalt spordist

Kuressaares mängitakse saalihokit. Esmakordselt tulevad Kuressaarde Eesti saalihoki meistrivõistlused.

27. detsembril kohtuvad FatPipe aastalõputurniiri raames Kuressaare spordikeskuses Eesti kuni 17-aastaste meistrivõistluste mängus SK Favoriit ja Saku Fortuuna. Lisaks meistrivõistluste mängule toimub ka turniir, kus saarlasi esindavad Kuressaare gümnaasiumi ja tantsuklubi Semiir võistkonnad.

Saaremaa jõutõstjad Eesti tipus. Eesti jõutõsteliit valis 2007. aasta parimaks jõutõstetreeneriks SK Jõumees treeneri Jaan Salu ning parimaks klubiks SK Jõumees. Lisaks tunnistati Eesti parimaks juunioriks Raigo Kuusnõmm, parim noor tõstja on Rait Sagor.

Noorte arvestuses hõivasid SK Jõumees sportlased esimesed neli kohta. Sagorile järgnesid Alo Kauber, Aimar Kuusnõmm ja Priit Paakspuu. Esikolmikukoht tuli ka naiste arvestuses, kus kolmanda koha sai Kärt Karpovski.

Leisi rahvastepallurid edukad. Eesti koolispordi liidu 4.–5. klasside Dumle rahvastepalli finaalturniirilt Viljandis naasis Leisi keskkooli tüdrukute võistkond kolmanda kohaga.

Võistkonnas mängisid Anna-Liisa Kanemägi, Iti-Jantra Metsmaa, Eva Maria Veitmaa, Diana Rist, Gertrud Uustalu, Lilian Lepp, Helerin Anspeeter, Kairi Ansper, Aidi Kane, Cristin Lepp.

Leisi keskkool parim võrkpallikool. Leisi keskkooli 10.–12. klassi tüdrukute võrkpallivõistkond võitis Eesti koolispordi liidu Käinas toimunud rahvaliiga finaalturniiri. Käina gümnaasium võideti 2 : 1. Iisaku, Lähte, Värska ja Viljandi Jakobsoni gümnaasium võideti 2 : 0.

Turniiri parimaks mängijaks tunnistati Kaia Mägi. Võistkonda kuulusid Maali Kanemägi, Maire Pahapill, Mairi Pahapill, Kaia Mägi, Siiri Tabri, Kristi Orgmets, Maarja-Liis Väster, Mona-Theresa Võlma. Naiskonna treener on Toivo Lepp.

Spordikeskuses näeb Eesti tippvõrkpalli. Eeloleval nädalavahetusel peetakse Kuressaare spordikeskuses Eesti võrkpalli karikavõistluste finaalmängud nii meestele kui ka naistele. Laupäeval on kavas naiste karikafinaal ning meeste poolfinaalid, kus vastamisi Selver VK – Sylvester ning Pärnu VK – Tartu Pere Leib. Pühapäeval selgitatakse meeste karikavõitja.

Maakonna meistrivõistlused korvpallis
BC KäSa – Ametikool 100 : 75; Orissaare – Ametikool 54 : 70; Tesman – Kuressaare gümnaasium 79 : 62; SWE-7 – Pihtla 62 : 58; Tesman – Pihtla 66 : 58; SWE-7 – Orissaare 80 : 61.

Print Friendly, PDF & Email