SWE-7 kaotas koduväljakul tasavägise mängu

SWE-7 kaotas koduväljakul tasavägise mängu

 

Vaatamata tasavägisele mängule pidi SWE -7 korvpalliklubi laupäevases Eesti korvpallimeistrivõistluste esiliiga mängus leppima kahepunktilise kaotusega alagrupi liidrile Filmipood.ee. Lõppskooriks kirjutati 65 : 67.

Kolmandal minutil pärast esimese veerandaja algust avas SWE-7 kahe tabava vabaviskega mänguskoori. See äratas ka Filmipood.ee, kes kaua SWE-l juhtida ei lasknud. Filmipood.ee võttis üle juhtpositsiooni ja hoidis seda kindlalt kuni esimese poolaja lõpuni. Lõpuvile ajal tehtud vea eest said saarlased kaks vabaviset, millega seis viigistati. Esimene veerandaeg lõppes seisuga 16 : 16.

Teise veerandaja punktiarvestust alustasid saarlased. Pealinlased sellega ei leppinud ja algas tihe rebimine. Kumbki meeskond polnud nõus alla andma. Viis minutit enne teise veerandaja lõppu juhtis SWE-7 viie punktiga, SWE-7 suutis juhtpositsiooni hoida kuni teise veerandi lõpuni. Teine veerandaeg lõpetati seisuga 37 : 35 SWE-7 kasuks.

Kolmanda veerandaja skoori avasid taaskord saarlased, neile järgnesid pealinlased. Kumbki meeskond ei lasknud vastaseid liiga kaugele ette. Kolm minutit enne kolmanda veerandi lõppu juhtis SWE-7 punktiga, peagi möödus Filmipood ning kolmanda veerandi lõppseisuks kujunes 52 : 56 Filmipood.ee kasuks.

Neljas veerand algas Filmipood.ee korviga, pealinlased suutsid sisse teha pisikese vahe, mida neil kaua hoida ei õnnestunud. Pool neljandast veerandist mängitud, ilutses tablool 58 : 63 Filmipoe kasuks. Juhtima Filmipood ka jäi ja mängu lõpuks olid tablool numbrid 65 : 67 SWE-7 kahjuks. Ei päästnud ka viimasel sekundil saarlaste sooritatud kolmepunktivise, mis vastu lauda ja korvist mööda põrkas.

Ats Vesiaid

Print Friendly, PDF & Email