Rootsi reisifirmade esindajad tutvusid Saaremaaga

Eelmisel nädalal külastasid Saare maakonda seitsme Rootsi reisifirma esindajad, kes tutvusid maakonna ja Kuressaare linnaga, siinsete spaahotellide ning Stockholmi–Kuressaare lennuliiniga. Reisifirmade esindajate külastuse eesmärgiks oli tutvuda piirkonnaga, kuhu hakatakse edaspidi oma kliente saatma.

Saaremaa Spa Hotellide juhatuse esimees Toivo Ast ütles, et reisifirmade esindajad jäid Saaremaaga rahule.

Lennuk lendab Kuressaare ja Stockholmi vahet kaks korda nädalas ja lennukisse mahub 33 reisijat. Millest võib jääda isegi väheks, kui firmad korralikku kampaaniat tegema hakkavad, igal juhul tuleb neil võtta võimalusest kinni ja müüa see välja, on Ast optimistlik, märkides, et turism on Saaremaal tähtis majandusharu, mille arengust võidavad kõik, mitte ainult majutusasutused.

Print Friendly, PDF & Email