Saarepiiga 2007 on Liina Oolup (4)

Saarepiiga 2007 on Liina Oolup

 

Laupäeva õhtul krooniti ööklubis Diva kaheaastase vaheaja järel uus saarepiiga. Selleaastase iluduskonkursi võitjaks tunnistati 18-aastane Kuressaare gümnaasiumi abiturient Liina Oolup.

Heategevusliku taustaga üritus kulmineerus kaheksa kandidaadi seast kolme parima väljasõelumisega. Saarepiiga teise kaunitari tiitliga pärjati Liina Sepp, esimese kaunitari lindi sai endale Kadri Riis. Saarepiiga 2007 krooni pälvis Liina Oolup, kellele andis krooni üle saarepiiga 2005 Sigrid Protsin.

Kaks nädalat koos veetnud kaheksa kandidaati astusid õhtu jooksul üles etno-stiilis tantsunumbritega, lisaks tuli neil demonstreerida rõivaid ning vastata õhtujuht Lauri Pihlapi küsimustele.

Vastse saarepiiga jaoks ei olnud ta oma võidus enne tiitli väljakuulutamist sugugi kindel. “Võit tuli üllatusena, kuna konkurents oli kõva,” ütles saarepiiga krooni kandev neiu. Enne lõpptulemusi kuulutati välja fotokonkursi võitja ning internetihääletuse võitjad, mõlemad tiitlid noppis endale Kadri Riis.

Tugevat konkurentsi ja taset kinnitas ka ürituse korraldaja MTÜ Saarepiiga Koolitus esindaja Tiia Leppik. “Üritusega võib rahule jääda. Eriti tüdrukute taseme koha pealt, mis oli tugev,” rääkis Leppik, kelle sõnul tekkis tal kahe koosveedetud nädala jooksul tüdrukutega eriline side.

Leppiku kinnitusel tehakse kõik selleks, et vahepeal aastaks peatunud projekt saab järje juba Saarepiiga 2008 näol.

Print Friendly, PDF & Email