Lauamängurid mängisid II etapi

Reede õhtupoolikul toimus Kuressaare lauatenniseklubi Tops mänguruumides maakonna meistrivõistluste põhiturniiri teine etapp lauamängude mitmevõistluses.

Kuueteistkümne võistleja konkurentsis saavutas esikoha selle ala viimaste aastate individuaalne meister Rein Kirst (LTK Tops), kes kogus 31,5 punkti 40 võimalikust. Teist osavõistlust järjest leppis teise kohaga Gunnar Usin (LTK Tops), kes jäi Kirstust maha tervelt kuue punktiga, mis on lauamängude mitmevõistluses suur vahe. Kolmanda koha sai 25 punktiga Villu Kallas (LTK Tops), kes alustas tagasihoidlikult (esimeses voorus Tiia Müürisepaga 3 : 5), kuid võistluse edenedes sattus Kallas üha paremasse hoogu.

Neljanda kohaga pidi leppima sel hooajal veel mänguvormi otsiv Meelis Vaher (Saaremaa Kabeklubi) 23,5 punktiga. Viienda koha saavutas reedel väga tubli punktisaagiga Tiia Müürisepp (LTK Tops, 23 p), kes oli sellega ühtlasi ka parim naisvõistleja. Tubli kuuenda koha sai iga aastaga üha paremini võistlev Enno Kermik, kes kogus samuti üle poole võimalikest punktidest ehk 21,5 40 võimalikust.

Välkkabes saavutas Rein Kirst alavõidu maksimaalse tulemusega (10 punkti 10 võimalikust)! Koroonas jagas Kirst alavõitu Enno Kermikuga (mõlemad 8 punkti 10-st). Lauatennises kuulus alavõit Gunnar Usinale (9 geimivõitu 10-st) ja välkmales jagas Usinaga alavõitu JaakTurja (mõlemad 9 punkti 10 võimalikust).

Järgmine osavõistlus toimub juba esimesel jõulukuu päeval, mil sarnaselt esimese etapiga on kavas seitse vooru.

Print Friendly, PDF & Email