Parvlaevade remont muudab laevaliiklust

Väinamere Liinide teatel toovad plaanilised sügisesed laevade hooldus- ja remonttööd muudatusi nii Rohuküla–Heltermaa kui ka Kuivastu–Virtsu liinil. Ümberkorraldused on seotud parvlaevadega St. Ola ja Regula, ajutiselt muutuvad ka ohtlike veoste reisiajad.

“Heltermaa–Rohuküla liinil alustas juba reedel taas tööd parvlaev St. Ola. Kuivastu–Virtsu liinilt suundub parvlaev Regula tänasest plaanilisse remonti Balti Laevaremonditehasesse ning ülevedu hakkab toimuma parvlaevaga Ofelia,” selgitas Väinamere Liinide teenindusjuht Anu Hiiuväin.

Hiiuväin lisas, et kahe järgneva nädala jooksul ei tee ohtlike veoste reise Koguva, vaid vastavalt graafikus olev suur laev.

Lisaks muutub esmaspäevane ja neljapäevane väljumisaeg Virtsust, seega toimuvad ohtlike veoste reisid esmaspäevast neljapäevani Kuivastust kell 10 ja Virtsust kell 21. Neile reisidele muudele sõidukitele peale kütuseveokite kohti broneerida ei saa.

Print Friendly, PDF & Email