Vallajuhid hakkavad Laimjalas jahti pidama

Saaremaa omavalitsuste liit korraldab 24. novembril Laimjalas traditsioonilise Saaremaa ja Võrumaa omavalitsustegelaste jahiretke.

“Jaht on mõeldud kõikidele vallavalitsuse ja volikogu liikmetele, kes tahavad osaleda,” rääkis Oma Saarele SOL volikogu juht Raimu Aardam. “Mõned inimesed on kaasa võetud ka väljastpoolt, aga üldiselt on osavõtjad juba traditsiooniliselt välja kujunenud,” lisas ta.

Aardami sõnul toimub jaht vaheldumisi Saaremaa ja Võrumaa erinevais paigus. Väga hinnalist jahitrofeed seni saadud pole ning mõnel korral on jäädud sootuks tühjade kätega. Üritusega seotud kulud katavad jahist osavõtjad ning jahi korraldaja, kelleks sel aastal on Laimjala jahiselts.

2006. aasta novembris Võrumaal toimunud jahiretk tõmbas endale ajakirjanduse suure tähelepanu, kuna lõppes Laimjala vallavanemale Vilmar Reile vaagnaluumurru tõttu kiirabisõiduga Võru haiglasse.

Rei vaagnaluumurru diagnoosimisele ööl vastu 4. novembrit Võru haigla röntgenikabinetis eelnesid omavalitsusjuhtide seminar, koprajaht ja tüli kohalikus trahteris, kirjutas hiljem nädalaleht Eesti Ekspress.

Print Friendly, PDF & Email