Kaotus Rakverele jättis Sörve napilt esiliiga ukse taha (2)

Eesti jalgpalli meistrivõistluste II liigas alagrupi oma tsooni teisena lõpetanud JK Sörve sai pühapäeval kodus 2 : 3 kaotuse VJK Rakvere käest. Saarlaste väravad lõid Kristjan Leedo ja Aivo Laul. Kaotus tähendab seda, et aste kõrgemale, esiliigasse, saarlaste klubil sel aastal asja ei ole.

Eelmisel nädalal Rakveres sealse meeskonna 2 : 1 alistanud Sörve võistkond ei suutnud kodus eduseisu hoida ning kahe mängu kokkuvõttes tuli tunnistada Rakvere paremust, kes viigilise seisu korral sai üldvõidu tänu võõrsil enamlöödud väravatele.

JK Sörve treener Jan Važinski tunnistas, et on mängutulemuses pettunud. Tema arvates väärisid saarlased võitu rohkem, kuna olid vastastest tehniliselt üle. Küll aga jättis soovida koduvõistkonna väravate realiseerimise oskus. Kusjuures viimane üks-üks võimalus oli Sörvel 10 sekundit enne mängu lõppu.

“Ütleme, kahe mänguga me väärisime võitu rohkem. Tehnilise mängu ülekaal oli meil, väravavõimalused olid meie kasuks 5 : 4,” kirjeldas treener toimunut. “Vastased lõid neljast võimalusest kolm ära, protsent on ikka väga suur. Jalgpall on selline mäng, et võimalused tuleb realiseerida.”

Treener tunnistas, et šansid esiliigasse jõuda olid suured, küll aga püütakse olukorrast üle olla ning uuel hooajal seda raevukamalt tegutseda. “Kahju sellest kaotusest, meeskonna mänguline areng oli hooaja jooksul väga suur. Järgmise hooaja eesmärk on teise liiga võitmine,” kinnitas JK Sörve juhendaja.

Print Friendly, PDF & Email