Ilusad pildid ilusast Kärla vallast

Sellel sügisel korraldati Kärla vallas esimest korda fotokonkurss, mis väärtustab Kärla valda kui ilusat kodukohta.

Fotokonkursile “Kärla vald – minu kodu” laekus umbes 20 tööd. Kolmapäeval otsustas žürii koosseisus Kärla valla kultuurikomisjon pluss Ene Schultz Turu fotostuudiost, et väljavalitud 10 fotost tehakse Kärla klubis näitus, mis jääb avatuks 15.–30. novembrini.

Näituse külastajad valivad omakorda välja kolm parimat pilti. Enim hääli kogunud fotode autorid saavad preemiaks kinkekaar-di ja väljavalituiks osutunud pildid raamitakse. Autasustamine toimub Kärla valla lipupäeval, mil antakse üle ka valla kultuuripreemiad.

Kui seekordne konkurss oli pühendatud kodukoha loodusele, mida oli ka jäädvustanud enamik fotode autoreist, siis järgmisel aastal on Kärla valla kultuurinõuniku Virge Varilepa sõnul plaanis kuulutada konkursi teemaks valla inimesed ja nende tegemised.

Print Friendly, PDF & Email