Saaremaa postitöötajad saavad uued autod

Eesmärgiga parandada töövahendeid ja -kvaliteeti uuendatakse veel selle aastanumbri sees Saaremaa postitöötajate autoparki.

Eesti Posti Lääne regiooni haldusjuht Aivar Oruste täpsustas, et tegemist ei ole mitte autopargi täiendamisega, vaid uuendamisega, mille tulemusena jääb Saaremaa postiautode arv samaks ja ühtegi kanderingi juurde ei tule.

“Välja vahetatakse 2003. aasta autod ning Saaremaale tuleb neli Renault Kangood ja üks kaubabuss,” ütles Oruste, tuues põhjuseks, et vanade autode remondikulud on väga suured. Viis aastat kruusateedel sõitnud autode ressurss on otsas ja ei ole teist mõistlikku lahendust kui need välja vahetada.

“Loodetavasti jätkub autode vahetamise protsess ka lähitulevikus ja nii saavutame lõpuks olukorra, kus Eesti Posti autopark on soetatud kasutusrendi korras ja oleme seega taganud autode pideva uuendamise,” lisas Oruste.

Sel aastal on Eesti Posti autoparki lisandunud 75 uut sõidukit. Aasta lõpus uueneb autopark veel 63 auto võrra.

Print Friendly, PDF & Email